top of page
IMG_0925.jpg
T-01.png
logo_endelig_medtekst_NY-02.png
About

Tekstur er tilbake i ny drakt. Mye er som før, men noe er også endret.
I tillegg til produktene som har vært tidligere, kommer nettbutikken utover sommeren og høsten til å fylles opp med brukte skatter. Det vil altså bli en miks av nytt og brukt, men i hovedsak er utvalget rettet mot deg som er glad i vintage og gjenbruk. I den tiden vi lever i nå er mange opptatt av å spare miljøet og tenke bærekraftig. Flere av oss er også blitt mer bevisste rundt vår egen økonomi. Dette ønsker Tekstur å støtte opp under ved å tilby varer og innredning til hjemmet med omtanke for menneske og miljøet.

 

Tekstur omfavner en tidløs og minimalistisk stil, der det gjennom materialvalg og detaljer legges vekt på en naturlig og moderne innredning. Målet er å inspirere til å sette pris på detaljene i hver enkelt gjenstand, og til å se det fine også i det som er «uperfekt». 

Alle brukte varer i nettbutikken blir merket med #omigjen.

IMG_0947.heic
Uten navn 10.png
Kommer snart
Hvor

Produktene selges gjennom nettbutikken og kan enten sendes med posten eller hentes på Tekstur sitt kontorlokale på Sveberg. Det er også mulig å komme til kontoret for å se og kjøpe varer etter avtale. Jevnlig dukker Tekstur opp på POP-UP. 

Adresse: Sveberg Teknosenter

Stavsjøveien 23 

7550 Hommelvik

Åpent kl. 9.00 - 15.00 på hverdager. Eller etter avtale.

Contact
IMG_1019.heic
bottom of page